Brev fra distriktsskoleleder Jannick S. Mortensen

Brev fra distriktsskoleleder Jannick S. Mortensen

12-11-2015

10-11-2015
Til forældre på distriktsskole Stenløse.

Efter en hektisk første uge, hvor jeg har været rundt på de forskellige skoler i distriktet, er det nu også tid til at hilse på jer forældre.

Jeg er 47 år, er uddannet lærer og har efterfølgende taget en lederuddannelse. Som ung lærer startede jeg på en efterskole og efter en årrække også lærer i folkeskolen. Jeg har efterfølgende dels været skoleleder på en mindre folkeskole i Thisted kommune, selvstændig organisationskonsulent, og kommer nu fra en stilling som skoleleder på en folkeskole, i Stevns kommune. Jeg er bosiddende på Frederiksberg sammen med min kæreste og hendes yngste datter på 12 år, og har en søn på 26 år, der bor i Århus.

Jeg ser meget frem til, sammen med ledelsesteamet, medarbejderne og jer forældre, at udvikle distriktsskolen så der er mest mulig læring og udvikling for eleverne, og med størst mulig trivsel for børn og voksne. For mig handler ledelse om, at understøtte medarbejderne så de kan arbejde selvstændigt og engageret uden at miste gejsten - her er fleksibilitet og gode og tydelige rammer essentielle. Jeg vil bestræbe mig på, at lave inddragende processer som siget mod meningsfyldte beslutninger.

Min erfaring er, at relationer og kommunikation er altafgørende for at kunne forstå hinanden og samarbejde om og med en fælles vision. Jeg kan godt lide mangfoldighed og kompleksitet i opgaverne og at gøre en forskel og det vil jeg tilstræbe for Distriktsskole Stenløse.

Jeg ser frem til, sammen med alle omkring skolen - kollegaer, elever, bestyrelse, forældre og samarbejdspartnere. Og jeg glæder mig til, at bidrage til den fortsatte udvikling af distriktsskolen, med de kompetencer og erfaringer jeg har med mig

Med venlig hilsen og på gensyn
Jannick S. Mortensen