Leg Bække

SFO Stenløse

SFO Stenløse er en del af Distriktsskole Stenløse og består af de fire afdelinger, der dækker skolens distrikt: Bækkegårdsskolen, Lærkeskolen, Stengårdsskolen og Veksø skole. SFO' en består i alt af ca. 850 børn og ca. 66 medarbejdere.

SFO Stenløse arbejder lige nu ud fra de enkelte afdelingers mål- og indholdsbeskrivelser, men vil i det kommende år udarbejde en ny fælles mål- og indholdsbeskrivelse, hvor vi bl.a. skal indarbejde den nye Folkeskolereform.

I SFO-tiden tilbydes forskellige pædagogisk planlagte aktiviteter som tager udgangspunkt i børnenes aktuelle behov - det være sig i forhold til sociale relationer som leg og læring. Disse tilbud om aktiviteter udsendes til forældrene hver måned sammen med et nyhedsbrev, således at forældre kan understøtte børnenes SFO-liv.

Pædagogerne er med i nogle af undervisningstimerne, hvor de er sammen med lærerne. Den understøttende undervisning varetages hovedsagelig alene af pædagogerne.

Der er således et tæt samarbejde mellem pædagoger og lærere for at støtte op om en sammenhængende og udfordrende dag for børnene.

SFO afdelinger

SFO åbningstider